Tar emot presentkort

Wissings – Mer än 50 års erfarenhet

Vi är en guldsmedsbutik med mer än 50 års erfarenhet i branschen, varav de senaste 33 åren har våra kunder kunnat köpa guld, silver & juveler på Köpmangatan 3 i Västerås. Från och med 2016 breddade vi verksamheten utanför Västerås med vår nya Webbshop. Där våra kunder kan fortsätta köpa guld, silver & juveler med snabba leveranser, inslaget & klart.

Vår slogan har sedan den första Wissings Guld butiken öppnade 1965 i Nässjö varit Kvalite är aldrig dyrt. Med det menar vi att med bra material och kunskap alltid erbjuda kunden arbeten och smycken som håller i generationer vilket gör att det alltid löner sig att vända sig till oss.

Egen tillverkning
Egen Guldsmed har alltid varit en tung byggsten när vi byggt vårt företag. Vi strävar alltid efter att erbjuda högsta kvalité på både arbete, material och service. Med vår egna verkstad kan vi erbjuda allt detta till väldigt förmånliga priser. Vår guldsmed kan med sina 45 år bakom verkstadsbänken erbjuda allt från reparationer, gravyr, fattning, skissa och desig av era unika önskemål.

Gravyr
Vi utför gravyr från maskin och handgravyr.

Omträdning
Vi trär om era pärl- och stencollier.

Värdering
Vi utför boupptäckning, nyvärderingar och marknadsvärderingar. Mycket kan vi hjälpa er med snabbt på plats. Vi kan även bokas för värdering hos dig eller vid ditt bankfack. Vid större eller mer komplicerade jobb anlitar vi vår gemolog som med lång och gedigen utbildning utför allt vad en värdering kan innebära.

Öppettider

Måndag
 11:00 – 
17:00
Tisdag
 11:00 – 
17:00
Onsdag
 11:00 – 
17:00
Torsdag
 11:00 – 
17:00
Fredag
 11:00 – 
17:00
Lördag
 11:00 – 
14:00
Söndag
Stängt

Medlemsansökan

Mellanrubrik?
Mellanrubrik?
Mellanrubrik?