Västerås Citys presentkort

Enkelt att ge, lyxigt att få!

Det är tryggt att köpa presentkort i Västerås City. Presentkortet fungerar som ett vanligt Mastercard och är giltigt i ett år från inköpsdatum. För dig som kund blir det supersmidigt att använda kortet i en eller flera av våra medlemsbutiker, i dag är över 170 verksamheter anslutna. Allt från mysiga unika butiker, stora välkända butikskedjor, restauranger, caféer, kultur, nöje, sport, fritid, service, kommunikationer och andra fantastiska upplevelser. Hela utbudet var du kan handla hittar du i länken här nedan!

Du behöver inte handla för hela beloppet på en gång. Kvarvarande belopp ligger automatiskt kvar på kortet redo att användas hos någon av våra andra medlemmar. Vid retur eller byte, lämnas tillgodokvitto eller byts till annan vara i den butik där varan är köpt. Presentkortet återlöses ej och kan ej lösas in mot kontanter.

Se var presentkortet gäller!

Har du fått ett Västerås City presentkort? Grattis – någon tycker du är guld värd.
Klicka på knappen nedan för att se var presentkortet gäller.

Här köper du presentkortet!

Presentkortet köper du enkelt i någon av våra presentkortsautomater. Automaterna är placerade i Kvarteret Igor och i Punkt. Du kan även köpa kortet hos ICA Skrapan i deras postcenter. Har du svårt att ta dig till våra presentkortsautomater så hör av dig till oss så hjälper vi dig. Kontakta oss på presentkort@vasterascity.com

Du kan ladda presentkortet med valfritt belopp mellan 100-5 000 SEK. Du använder betal- eller kreditkort att betala med.

Kontrollera saldo och giltighetstid:

  1. Det enklaste sättet att kontrollera saldo är att scanna QR koden med kameran på din smartphone eller med en QR-läsare.
  2. Via länken: www.getmybalance.com kontrollerar du saldo och giltighetstid genom att fylla i det 16-siffriga numret samt säkerhetskoden som du finner på baksidan av presentkortet. 
  3. Du kan även kontrollera kortsaldo och giltighetstid i någon av våra presentkortsautomater i Kvarteret Igor eller Punkt.

Ge bort den perfekta presenten till dina medarbetare!

Västerås Citys presentkort är gåvan som garanterat passar alla när du vill visa dina medarbetare omtanke och uppskattning. Dessutom gynnar kortet den lokala cityhandeln så du gör dubbelt gott när du väljer vårt presentkort. Vid frågor eller funderingar maila presentkort@vasterascity.com eller ring 070-352 10 16.