Tar emot presentkort

Shoppa, Skönhet & hälsa

Synoptik Smedjegatan

Synoptik är experter på optik sedan 1931 med över 140 butiker i Sverige. Vi erbjuder kvalitetsoptik som alla kan ha råd med. Synoptik ägs delvis av Synoptikfonden, en stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik.

Synoptiks synundersökningar, under samlingsnamnet Syna Ögat™, visar ingående hur ditt öga mår och ger oss en chans att upptäcka förändringar i tid. Våra synundersökningar är utökade till att omfatta fler delar än en vanlig synundersökning. Med hjälp av den senaste tekniken ingår alltid fotografering av ögonbotten, tryckmätning och synfältsmätning. Vi rekommenderar att man gör en synundersökning minst vartannat år, för att optikern ska kunna hitta förändringar i ögat i tid.

I alla våra butiker finns diplomerade glasögonstylister. De har genomgått en avancerad utbildning inom färg- och stilkonsultation för att hjälpa dig att hitta bågarna som passar just dig allra bäst. Ta hjälp av ett proffs att hitta en båge som framhäver din personlighet, ditt utseende och dina färger. Intresserad av en stilkonsultation med en av våra glasögonstylister? Då är du varmt välkommen in i någon av våra butiker.

Kostnadsfri efterjustering och rengöring
Som kund till oss kan du alltid komma in för gratis efterjustering och rengöring.

Kostnadsfria småreparationer på glasögon
Som kund till oss kan du alltid komma in för kostnadsfria småreparationer på dina glasögon. Det handlar i första hand om att byta skruvar och sadlar och gäller även för solglasögon.

Trygghetsgaranti
Vi vill att du ska bli riktigt nöjd och känna dig helt trygg med ditt köp. Därför har vi Synoptiks trygghetsgaranti. Den kostar inget extra och innehåller allt du kan önska för att slippa praktiska eller ekonomiska överraskningar när du handlar hos oss. Du kan utnyttja trygghetsgarantin i alla Synoptiks butiker över hela Sverige oavsett vilken av våra butiker du har handlat i.

Öppettider

Måndag
 09:30 – 
18:00
Tisdag
 09:30 – 
18:00
Onsdag
 09:30 – 
18:00
Torsdag
 09:30 – 
18:00
Fredag
 09:30 – 
18:00
Lördag
 11:00 – 
15:00
Söndag
Stängt