Övriga verksamheter

Stenvalvet

Välfärden bygger Sverige och Stenvalvet är en av byggstenarna för att välfärdssamhället ska fungera. Vi äger, förvaltar och utvecklar samhällsfastigheter, främst inom utbildning, vård och omsorg, rättsväsende och kontor för bland annat myndigheter. Där välfärden finns, där finns Stenvalvet.

Livia 15, Västerås

Fastigheten ligger inom cityringen i Västerås, nära Svartån och den fina stadsparken där det är trevligt att promenera. Delar av byggnaden har smala fönster från golv till tak, vilket ger huset en speciell och snygg karaktär.

Livia 15 byggdes 1970 och har en yta på 7 200 kvm. En större ombyggnad genomfördes mellan 2005 – 2010. Fastigheten byggdes ursprungligen för rättsväsendet, men nyttjas idag framför allt för verksamheter inom kontor och hälsa. Det finns även några butiker i bottenplan.

Fastigheten ligger i ett attraktivt område ett stenkast från stadsparken, som är en del av det stora parkrummet runt Svartån. I parken finns mysiga promenadstråk, vackra perennplanteringar och olika sorters träd, varav en del ovanliga som gingko, rostlönn och kaukasisk vingnöt.

Öppettider

Måndag
Stängt
Tisdag
Stängt
Onsdag
Stängt
Torsdag
Stängt
Fredag
Stängt
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt