Tar emot presentkort

SjöEvent i Västerås AB bildades under senhösten 2009. Vi har vårt säte i Västerås. I företaget finns mångårig erfarenhet inom båtbranchen, säkerhetsbranschen, idrottsrörelser, kommun, livsmedel m.m. Vi som arbetar ombord på båten har alla en bakgrund inom Sjöräddningssällskapet samt innehar alla nödvändiga utbildningar för att få framföra båten i farter över 50 knop. SjöEvent bedriver, förutom ribcharter, även utbildningar inom sjösäkerhet, samt utgör en resurs åt Sjöassistans.

Event på och omkring Mälaren!
Med säkerhet och kunden i fokus arrangerar vi Charter och Event med eller utan båt, på eller i närheten av Mälaren året om. Vi utför allt från rena persontransporter till mer avancerade arrangemang där vi är spindeln i nätet och skräddarsyr en hel upplevelse på och intill Mälaren för dig och dina kollegor eller vänner.

TAXIBÅT
Ta båten till Sundbyholms musikevent. Boka hela båten för din familj, kompisgänget eller arbetskollegorna.

RENT A RIB
Den ultimata fartupplevelsen! Ombord på våra Rib-båtar får du en upplevelse du sent kommer att glömma. I över 50 knop far vi fram över Mälaren i alla väder.

Flyboard
En flyboard tillåter drift både under vatten och i luften. Föraren står på en bräda som via en slang är kopplad till utblåset på en vattenskoter. Vattentrycket leds sedan via slangen in i ett par jet-boots vilket ger framdrivning för föraren. Vattentrycket klarar av att lyfta föraren 15 meter upp i luften. Passar alla människor och ger en helt magsik känsla högt över masttopparna!

Bastuflotten
Basta med kompisgänget, familjen eller arbetskollegorna! Välj vår bastuflotte som finns i Västerås gästhamn eller bastutunnan för mindre sällskap som finns på Aggarön. Boka Bastuflotten enkelt online!

Öppettider

Måndag
 08:00 – 
16:00
Tisdag
 08:00 – 
16:00
Onsdag
 08:00 – 
16:00
Torsdag
 08:00 – 
16:00
Fredag
 08:00 – 
16:00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt