Tar emot presentkort

Äta & dricka

Ristorante Limone

Limone är en lugn restaurang i romantisk miljö som sedan 1996 är centralt beläget i ett av Västerås vackra sekelskifteshus. Den generösa takhöjden och de stora fönstren bidrar till en luftig och behaglig miljö för både lunch- och middagsgäster. Service gentemot våra gäster är en av hörnstenarna i vår ambition att vara en av stans bästa krogar. Maten tillagas av vår eminenta kökschef Salvatore Macri vars goda renommé är ett gott betyg för alla våra trogna och återkommande nöjda gäster. Limone har dessutom blivit omnämnd i White Guide inte mindre än 6 gånger!

Förutom vår trevliga restaurangmiljö kan vi erbjuda att laga maten till era festtillställningar. På vår cateringmeny kan ni välja mellan olika italienska menyer för både större och mindre sällskap. Vi hjälper även till att ordna er bröllopsfest, firmafest eller annan tillställning som ni vill ska bli perfekt.
Du/ni som vill njuta av god mat hemma i soffan framför en bra film kan beställa take away från vår ordinarie meny.

Förutom vår goda mat är vi stolta över att kunna presentera en ekologisk vinmeny som vuxit fram genom ett fantastiskt samarbete med Naturligtvin.
Välkomna till Limone – Västerås oas för god mat och service!

(Restaurangen är stängd mellan ca 13.30-16 på vardagar, se hemsida för mer exakt information)

Öppettider

Måndag
Stängt
Tisdag
 17:00 – 
23:00
Onsdag
 17:00 – 
23:00
Torsdag
 17:00 – 
23:00
Fredag
 16:00 – 
23:00
Lördag
 16:00 – 
23:00
Söndag
Stängt