Tar emot presentkort

Äta & dricka

Restaurang Pråmen

Mat och dryck i naturnära miljö på Mälaren!
Som gäst skall Du känna dig väl omhändertagen och få uppleva mat och dryck på en hög nivå. Vi vill vara en restaurang med höga ambitioner och gott rykte.

På Pråmen älskar vi att överträffa våra gästers förväntningar. Precis som tidigare är vår meny inspirerad av närområdet och vattnet. I en avslappnad miljö med en utsikt svår att släppa blicken från ser vi fram emot att erbjuda dig en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga.

Vår filosofi är medvetenhet. Medvetenhet om hantverket, om vad det är, vart är det producerat, hur är det producerat och vem som har gjort det. Vi älskar det vi håller på med! Allt som har med matlagning och dryck brinner vi för. Att förstå, ta hand om, respektera råvaror och personer bakom är ett måste hos oss. Genom att göra det så vill vi att det ska återspeglas på tallriken. Det är även huvudanledningen för vår örtodling på taket. Hur mycket energi och tid tar det att ta hand om det för oss? Vad tar det då för bönder att ta hand om 14 hektar med diverse odlingar? Vi hoppas att ovanstående märks vid ert besök!

Välkommen ombord.

Öppettider:
Tisdag, onsdag och torsdag är restaurangen stängd mellan kl 14 till 17.

Öppettider

Måndag
 11:00 – 
14:00
Tisdag
 11:00 – 
22:00
Onsdag
 11:00 – 
22:00
Torsdag
 11:00 – 
22:00
Fredag
 11:00 – 
00:00
Lördag
 16:00 – 
00:00
Söndag
Stängt