Tar emot presentkort

Äta & dricka

Mon Ami Marcel P

Varmt välkommen till Mon ami Marcel P! Vi kan erbjuda dig mat, dryck och fest i alla dess former. 

Vi vill att Marcel P. ska upplevas som en normandisk liten bymarknad där mat, miljö och dryck är den centrala och gemensamma nämnaren. Du stöter ihop med familjen eller vännerna när du flanerar mellan marknadsstånden. Ni stannar upp och tar en spontan kopp kaffe eller ett litet glas vin. Efter ett tag beställer ni in en liten ostbit och en paté från vår delidisk som självklart serveras med nybakad baguette. Ni bestämmer att Ni stannar kvar och beställer in dagens helgrillade högrev eller kyckling som har tillagats i låg temperatur i vår rotisserieugn med härliga tillbehör.

Gästspelen följer likt bymarknaden säsongen. Ibland är fisk och skaldjurshandlaren där, i november kommer säkert någon vinhandlare från Beaujolais förbi och till våren kommer exempelvis bonden förbi med några av årets första primörer – den vita sparrisen.

Rotisserie – så kallad low and slow cooking
Hos Marcel P. välkomnas vi in i det franska köket, och vi bekantas med uttrycket Rotisserie. Detta är ett sätt att tillaga mat på spett i en särskild ugn, exempelvis kyckling. Så kallad slow cooking på låg temperatur under en längre tid gör att köttet behåller sin fuktighet och alla de ljuvliga smakerna.

Öppettider

Måndag
 07:00 – 
21:00
Tisdag
 07:00 – 
21:00
Onsdag
 07:00 – 
21:00
Torsdag
 07:00 – 
21:00
Fredag
 07:00 – 
23:00
Lördag
 07:00 – 
23:00
Söndag
Stängt