Tar emot presentkort

Shoppa, Skönhet & hälsa

Levins Optik

Levins optik är beläget i hjärtat av Västerås. Levins optik drivs i familjen Levins regi sedan 1934. Idag möter ni Gustav och Linn Levin tillsammans med handplockad personal.

Ett val för dig som vill köpa bra glasögon och linser och känna dig trygg. Vi arbetar med marknadens ledande glas-, båg- och linsleverantörer. Vi har egen verkstad och kan därför ge snabba leveranser. Vi lovar att du blir nöjd.

Är det inte mossigt att handla i butik när allt finns på nätet?
I så fall gillar vi på Levins Optik att vara mossiga. Glasögon är nämligen inte en tröja eller en handväska. Skillnaden ligger i att ett par glasögon alltid behöver justeras så att de sitter som de ska. De skall sitta snyggt och skönt.

Levins optiks personal hjälper alltid till med detta. Dessutom sköter vi justering och servis på dina glasögon hela deras livslängd. I en butik kan du prova runt. En snygg båge i handen kan se katastrof ut i ansikte. Ofta behöver man lägga en timma eller två innan allt känns perfekt.

Levins Optik har över 1000 bågar i lager som vi handplockat på nationella och internationelle modemässor. Handlar du lokalt av oss på Levins optik gör du det möjligt för oss att fortsätta leverera hög service och glasögon som skiljer sig från kedjornas likriktning. Inspireras gärna på internet men handla av oss!

Öppettider

Måndag
 09:00 – 
18:00
Tisdag
 09:00 – 
18:00
Onsdag
 09:00 – 
18:00
Torsdag
 09:00 – 
18:00
Fredag
 09:00 – 
18:00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt