Annat, Övriga verksamheter

Haus

DET SKA VARA ENKELT.
Det är i mångt och mycket en fråga om att tala samma språk som våra kunder. Vi gillar nämligen inte allt det där reklamsnacket. Du ska förstå vad vi pratar om – och tvärtom. På så sätt blir det enkelt att köpa tjänster av oss.

Men det handlar förstås inte bara om att ha en tydlig affärsmodell. En lika tydlig arbetsmodell måste kunna backa upp den. Vi har jobbat hårt för att trimma ner och kristallisera varje steg i processen. Dels för att det ska gå snabbt att komma igång men även för att det blir enklare att skapa smart kommunikation.

ETT STORT HJÄRTA.
För oss räcker det inte att enbart vara en leverantör av grym kommunikation. Vi vill lära känna dig och din bransch. Vi är övertygade om att vi bara kan skapa kommunikation som engagerar andra genom att engagera oss i dig.

Men att ha ett stort hjärta är också att engagera sig i projekt som betyder någonting. Vi vill alltid bygga relationer med företag och organisationer som strävar efter att göra gott. Kommunikation från hjärtat – till hjärtat.

VI GILLAR DET VI GÖR.
En stor del av vår uppgift är att visa dig hur roligt det kan vara med kommunikation. När man jobbar på en byrå där varenda människa känner engagemang och nyfikenhet för det vi gör, smittar det av sig.

Antagligen är det den härliga blandningen av personligheter, och kombinationen av spetsig specialistkompetens och erfarenhet som gör det. Och självklart att vi sysslar med precis det vi helst av allt vill göra. Då är det inte särskilt svårt att ha kul på jobbet.

Vi tror verkligen på det här med en mänskligare byrå. För vi vet att om vi är engagerade och bryr oss om våra kunder, då syns det i jobbet vi gör.

Öppettider

Måndag
 08:00 – 
17:00
Tisdag
 08:00 – 
17:00
Onsdag
 08:00 – 
17:00
Torsdag
 08:00 – 
17:00
Fredag
 08:00 – 
17:00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt