Tar emot presentkort

En genuin hälsokostbutik sedan 1980.

Familjen bakom Hälsokosten har drivit hälsobutiker i Sverige sedan 1980. I år firar vi fyrtio år i hälsobranschen. Det hela startade i Fruängen, i södra Stockholm, där vi var först ut med att erbjuda biodynamiska grönsaker från det företag som vi idag kallar Saltå Kvarn. Andra klassiska produkter som vi erbjudit sedan starten för fyrtio år sedan är ginseng-extrakt så som Gericomplex & Ginsana – andra klassiska substanser som vi erbjudit sedan starten är rysk rot och spirulina. För tjugo år sedan introducerades barnen in i verksamheten genom att till en början sommarjobba i familjens fyra hälsokostbutiker. Intresset för hälsokost växte sig starkare hos den yngre generationen och tillsammans driver nu familjen elva stycken hälsokostbutiker runt om i Sverige.

Vår affärsidé är densamma sedan starten 1980 – att erbjuda ett brett sortiment av marknadens bästa produkter till rätt pris. Vi känner idag en stolthet över att våra butikers kompetenta hälsorådgivares rekommendationer har varit med och bidragit till Sveriges idag ledande ställning av hög kvalité på kosttillskott som erbjuds på marknaden. Vi rekommenderar alltid potenta produkter utan onödiga tillsatsämnen och fyllnadsmedel.

Genom smarta direktinköp utan fördyrande grossister är vårt mål att kunna erbjuda bättre priser och vara snabba på att ta in nya produkter. Detta blev startskottet till att skapa en familjeledd kedja av våra butiker – Hälsokosten.

Vi erbjuder hög kunskap om de produkter vi erbjuder samt kvalitativ rådgivning för att ge dig de rätta pusselbitarna till ett hälsosamt liv.

Vi erbjuder trygga tillskott, av Läkemedelsverket godkända växtbaserade läkemedel, naturlig och ekologisk hudvård, ekologiska livsmedel och i den mån det är möjligt erbjuda veganska produkter av högsta kvalitet och från välkända varumärken.

Öppettider

Måndag
 10:00 – 
18:00
Tisdag
 10:00 – 
18:00
Onsdag
 10:00 – 
18:00
Torsdag
 10:00 – 
18:00
Fredag
 10:00 – 
18:00
Lördag
 10:00 – 
15:00
Söndag
Stängt

Medlemsansökan

Mellanrubrik?
Mellanrubrik?
Mellanrubrik?