Tar emot presentkort

Äta & dricka

Fresh food

FRESH FOOD I SVERIGE
2010 var året då Fresh Food skapades och gav hela Kumla kärlek i form av hälsosam mat och en bred valmöjlighet av sallader. Vi kände redan då att vi vill ge möjligheten till så många som möjligt att kunna äta bra mat. 7 år senare spred vi vår kärlek vidare och öppnade vår första restaurang i norrcity, Örebro och bara ett år senare expanderade vi även till öster. Och såklart slutar det inte där! I Maj 2021 öppnar vi vår fjärde Fresh Food restaurang i Pilängen i Örebro! Och inte ska det ta slut där… Håll utkik! Vi vill finnas nära dig!

VÅRA VÄRDEORD
Hälsa! Att vår personal ska må bra hos oss är en av våra viktigaste grundstenar för att kunna hålla den service och kvalité vi vill åstadkomma ut till våra kunder. Eftersom det är lika viktigt för oss att våra kunder mår bra efter att de besökt oss så behöver vi leverera en hög standard av hälsosamma, goda och bra produkter ut till våra kunder. Vi vill kunna underlätta våra kunders vardag mot att ha en hälsosam livsstil.

VÅR VISION
Vi önskar att alla människor ska kunna få i sig bra mat och ha chansen till att leva ett hälsosamt liv. Därför har vi alltid haft en vision av att öppna många restauranger runt om i Sverige och även vid stora vägar med drive-in som ska göra det enkelt för kunden att få i sig bra mat längst resans gång. Just nu expanderar vi i Örebro, vilket vi är så glada att kunna göra eftersom det är vår hemstad. När vi ser hur vårt koncept tas emot med öppna armar så ser vi inget hinder för oss att fortsätta expandera. Vi vill kunna erbjuda våra goda och hälsosamma sallader i hela Sverige!

Öppettider

Måndag
 10:00 – 
19:00
Tisdag
 10:00 – 
19:00
Onsdag
 10:00 – 
19:00
Torsdag
 10:00 – 
19:00
Fredag
 10:00 – 
19:00
Lördag
 10:00 – 
17:00
Söndag
 11:00 – 
16:00