Tar emot presentkort

Äta & dricka, Kafé & Bageri

Café Mosaic

Vi älskar gott kaffe och te, omsorgsfullt bakat bröd och vällagad mat. Men det är inte allt; vi är övertygade om att det händer något speciellt när människor möts. Gott sällskap är förvandlande. Tillsammans med andra kan vi människor berika varandras liv med nya perspektiv. Det händer när vi bygger det goda samtalet och delar med oss av det stökiga, härliga och krångliga som är livet.
Därför är Café Mosaic inte bara ett café utan också en plats för det goda mötet.

CAFÈ & LUNCH I VÄSTERÅS CENTRUM
På Café Mosaic värnar vi om människor och miljö. Det hoppas vi ska märkas i ett genomtänkt sortiment präglat av god och hållbar kvalitét. Kaffet är såklart rättvist producerat och surdegsbrödet bakas i vårt eget bageri. För oss är det lika självklart att det finns gott vegetariskt, veganskt, glutenfritt och laktosfritt som traditionell husmanskost och stora kanelbullar. I Västmanland finns flera producenter av gott mathantverk som vi gärna samarbetar med.

KULTUR PÅ CAFÉ MOSAIC
Vi vill att Café Mosaic ska sjuda av liv med en mångfald av program och aktiviteter. Här kan du få mmöta livemusik, utställningar, föreläsningar eller samtalskvällar. Håll koll på vad som händer framöver genom att följa Café Mosaic på Facebook och Instagram eller under rubriken PROGRAM där vi lägger ut kommande evenemang

‍KONFERENS OCH MÖTESLOKAL
Ofta känner vi oss mer kreativa när vi förflyttar oss till en ny plats. Café Mosaic erbjuder moderna konferenslokaler med all teknisk utrustning ni behöver för ett bra möte. Vi serverar frukost, lunch, för- och eftermiddagskaffe när ni önskar.

Varmt välkomna till våra rum för goda samtal och inspiration.

Öppettider

Måndag
 09:00 – 
19:00
Tisdag
 09:00 – 
19:00
Onsdag
 09:00 – 
19:00
Torsdag
 09:00 – 
19:00
Fredag
 09:00 – 
20:00
Lördag
 10:00 – 
20:00
Söndag
 11:00 – 
16:00