Övriga verksamheter

Archus Arkitektur AB

Vi ritar och utformar morgondagens bostäder, kontor, skolor, hotell och infrastruktur, genom att till vardags arbeta med projektering, utredningar, inredning och landskapsdesign.

Archus grundades 1986 med drivkraften att vara stor nog att ta uppdrag som förändrar samhällen. Ett arv vi förädlar varje dag. Idag består Archus av tre separata verksamheter som verkar enskilt, men tillsammans formar en stark helhet; Arkitektur, Development och Partner. Archus har kunder över hela landet och kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås och Borlänge.

Förr anlitade man en arkitekt som tog ansvar för projektet från start till mål. Arkitekten såg till att allt fungerade in i minsta detalj. Idag består branschen av flera specialister som tar ansvar för sina enskilda områden, men inte för helheten. Hos Archus finns specialistkompetenser från start till mål. Tack vare våra tre starka verksamheter Arkitektur, Development och Partner tar vi ansvar från affärsutveckling och finansiering till design, projektering och projektgenomförande. Vi är genuint intresserade av samhällsutveckling och levererar hållbara lösningar som går att förverkliga. Vi är en stark helhet som gärna jobbar tillsammans och med andra aktörer.

 

Öppettider

Måndag
Stängt
Tisdag
Stängt
Onsdag
Stängt
Torsdag
Stängt
Fredag
Stängt
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt