Tar emot presentkort

Skönhet & hälsa

Akademikliniken

Akademikliniken är idag Nordens ledande privata klinikkoncern. Med omfattande erfarenhet och hög nivå av expertis erbjuder vi estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiska injektionsbehandlingar och avancerad hudvård. Med bas i Sverige och verksamhet i Norge och Danmark utför vi mer än 60 000 estetiska behandlingar per år.

Den senaste teknologin, toppmoderna tekniker och metoder samt ständig forskning och förbättring gör att vi kan hålla oss i framkant av utvecklingen. Det är också en av anledningarna till att vi hos oss utbildar plastikkirurger från hela världen.

Vår storlek samt breda expertis och utbud är din säkerhet. Alla våra kliniker över Norden är utrustade med personal och teknik för att kunna leverera bästa möjliga vård och resultat.

Hos Akademikliniken möter du alltid legitimerad, certifierad och auktoriserad personal som är till din hjälp – Vårt team av plastikkirurger i nära samarbete med hudläkare, sjuksköterskor, hudterapeuter och tandläkare, gör att vi erbjuda dig som kund en skräddarsydd helhetslösning för din skönhet och välbefinnande.

Vår vision är ”Världens nöjdaste kunder. Med sig själva” och det är det vi strävar efter, varje dag. Vi hjälper dig skapa balans mellan ditt yttre och inre välmående.

Öppettider

Måndag
 09:00 – 
17:00
Tisdag
 09:00 – 
17:00
Onsdag
 09:00 – 
17:00
Torsdag
 09:00 – 
17:00
Fredag
 09:00 – 
17:00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt