Kärlek & Omtanke!

Visa extra omtanke om någon på alla hjärtans dag
På alla hjärtans dag har vi, tillsammans med VL, en aktivitet med fokus på KÄRLEK & OMTANKE. För två år sen hade vi Kärleksbilen som blev mycket uppskattad och i år tänker vi större och det blir en Kärleksbuss istället. Precis som sist så är det kärlek på alla bredder och längder vi vill hylla – mor till dotter, syster till bror, mormor till barnbarn eller varför inte en hemlig kärlek!

HUR GÅR DET TILL?
Nedan hittar du en mängd fina Alla hjärtans paket ihop plockade av verksamheter i city. Du väljer vilket paket du vill ge, mailar till event@vasterascity.com där du skriver paketets namn, vem som ska få paketet, din hälsning som ska stå på kortet och slutligen ditt och mottagarens mobilnummer.
• Du får sms om lagd beställning med total- belopp och betalar.

• Vi handlar åt dig och skriver din hälsning på kortet.
• Vi kontaktar mottagaren om att en gåva finns att hämta.
• På alla hjärtans dag hämtar mottagaren sin gåva från kärleksbussen på Stora Torget.
Skoblock +
5 pack herr strumpor
Cederträ som absorberar fukt
och håller skorna i finaste skick.
Strumpor går alltid åt!
256:-
Sneakerskit & impregneringsspray

Allt för att hålla sneakers snygga och fräscha!

329:-
Handtvål,
lotion & fotkräm!
Doftinspiration av bergamott, citron och pion. Veganska! Doftar fantastiskt! Underbar present att unna sig själv eller ge bort till nära och kära!
493:-
Ett mjukt
kärlekspaket!
Sheperd handskar i fantastiskt fint fårskinn kombinerat med en ask geléhjärtan. Modellen heter Melina för tjej och Mojje för killar. Ord. pris för handskar och ask 1170 Kr
950:-
Parterapi och en
Nalle att krama.
Krama Nallen Fredriksson när du spelar Parterapi Spelet. Spelet består av 380 frågor där ett par ska lista ut vad den andre svarar och svara likadant för att få poäng. Frågorna kan exempelvis vara vem som är sämst förlorare, vem känner grannarna bäst, vem är mest benägen att ta med popcorn hemifrån när ni går på bio, och så vidare. Det finns bara 1 paket så skynda dig.
350:-
Pussla med Teddybjörnen Fredriksson.
Visste du att pussel kommer av engelskans ”puzzle” som betyder förbrylla. Det största pusslet i världen har 551 232 bitar – vårt pussel till dig har bara 1000 bitar. Tillräckligt svårt tyckte vi och bifogar därför också Nallen Fredriksson att krama. Det finns bara 1 paket så skynda dig.
350:-
Ge den du tycker om röda rosor, byggda i lego.
Rosen är en av världens mest älskade blommor. Den har varit en viktig symbol i många kulturer och det är speciellt den röda rosen som symboliserar kärlek. I vår kultur har den gjort så ända sedan antiken. I ”Venus födelse” symboliserar rosorna kärlek och fertilitet. Här på Leklust symboliserar Legorosen kärlek, samspel och kramar. Därför får du Nallen Fredriksson på köpet. Det finns bara 1 paket så skynda dig.
850:-
Nalle och pussel för de mindre barnen.
De flesta barn har perioder då de älskar att lägga pussel. Pussel främjar både koncentration och problemlösningsförmåga. Koncentration handlar om att kunna fokusera på en uppgift eller aktivitet som kräver tankeverksamhet under en viss tid. Vårt pussel som kommer med i paketet har 150 bitar och ackompanjeras av Nallen Fredriksson. Det finns bara 1 paket så skynda dig.
400:-
Halva priset på
privatlektioner för
par, 55 min.
Ord. pris: 1500kr
750:-
Halva priset på
bröllopspaketet.
3 x 55 min för ett par.
Ord. pris: 3500kr.
1750:-
Ett stort paket
till henne!

En stor röd Love rosbjörn (349 kr) och Voluspa ”Chrisp Champagne” doftljus (499kr) från Newport. En Hugo Boss parfym (1475kr) från Kicks. Ett Västerås City presentkort, värde 500 kr.
Ord. pris: 2823kr. Det finns bara 1 paket så skynda dig.

2323:-
Ett stort paket
till honom!

Handukssett från Gant (1200kr). Kalsonger 2-pack Muchachomalo (499kr). En Hugo Boss parfym (1300kr) från Kicks. Ett presentkort för 500 kr.
Ord. pris: 3499kr Det finns bara 1 paket så skynda dig.

2999:-
Ett litet paket

till dig och mig

En liten röd Love rosbjörn (199 kr). En lyxig K18 inpackning som reparerar och behandlar ditt hår inkl. styling (799kr). Ett presentkort för 300 kr.
Ord. pris: 1298kr
Det finns bara 1 paket så skynda dig.

998:-
Box med
chokladhjärtan
och kort.
168:-
Kaffe med
chokladhjärtan
och kort.
277:-
Kärlekskaffe och
Astrid Lindgren
mugg med kort.
417:-
Hjärtskål med
chokladstrut och kort.
197:-
Presentkort på
Bio. Alltid rätt till
någon du tycker om!
från 400:-
Lyckopaketet Silver:
Örhängen och Armband med fyrklöver i äkta silver.
448:-
Lyckopaketet Guld:
Örhängen och armband med fyrklöver i guldpläterat silver.
548:-
Kärlekspaketet Silver:
Halsband och örhängen med hjärtan i äkta silver.
448:-
Kärlekspaketet Guld:
Halsband och armband med hjärtan i guldpläterat silver.
648:-
Västerås Sinfonietta:
Londonsymfonin
Västerås Konserthus, lördag 24/2 kl 15.00.

25% Rabatt.
Unna dig och din partner en klassisk konsert . Njut av Haydns och Sjostakovitjs två önskenummer som verklligen är varandras motsatser: Först klassicismens mästare Joseph Haydns sista symfoni, den majestätiska och livsbejakande Symfoni nr 104, även kallad Londonsymfonin. Därefter möter vi Sjostakovitjs Kammarsymfoni i c-moll i vilken kompositö- ren funderar över sin egen dödlighet. Musiken är så tragisk och kraftfull att Sjostakovitj själv erkände att tårarna flödade medan han skrev det. Underbar present att unna sig själv eller ge bort till nära och kära!
220:-
Barnlördag:
Pyamas – en musikalisk resa från kväll till morgon Västerås Konserthus, lördag 2/3 kl 14.00.

25% Rabatt.

Överraska barn, barnbarn systerdottern eller grannsonen på Alla-Hjärtans-dag med en biljett till ett musikaliskt
äventyr fyllt till ”bädden” med sång och skratt, musik och magi, humor och harmonier, funderingar och fantastiska fantasier. Istället för att fånga dagen, så fångar de fyra bästa vännerna Niklas, Mia, Karl och Victor natten med alla sina tänkbara ämnen, undringar, rädslor och kosmiska hemligheter.
Med Per Dunsös fantastiska sånger och med gängets varma humor och kamratskap, kastar vi oss in i natten tillsammans, mot gryningen – till månen och tillbaka.
Föreställningstid: 40 min och passar barn ca 6-9 år.

75:-
Arvingarna och
Västerås Sinfonietta
– Good Vibrations
Västerås Konserthus, fredag 16/2 kl 19.00.

25% Rabatt.

Bjud någon du tycker om på en helkväll med konsert och dans! I serien PopArt tar Västerås Sinfonietta grepp om populärmusikaliska storheter – artister som genrér och musikstilar. Arvingarnas födelsedagsfest med Västerås Sinfonietta och dirigent Ulf Wadenbrandt och band blir en storartad konsertupplevelse med ”extra allt” – det bästa från Arvingarnas karriär samt örhängen från Beach Boys låtskatt som varit stora influenser för bandets musik.
Efter konserten fortsätter festen med dansbands-DJ och dans i konserthusfoajén!

450:-
Blomsterbox med eller utan presentkort från din blomsterbutik i city.
Rosa,röda eller vit/krämfärgade rosor samt valfritt belopp som läggs till på ev. Presentkort.
350:-
Paketet till henne
Inbunden Bok – Jenny Colgan, under en rosa himmel (199:-) Ett armband med två sammansatta hjärtan (49:-) Ett dubbelt kort med kuvert. (19:-)
267:-
Paketet
till familjen

Nalle (219:-)
Spel 0-100 familj (339:-)
Kort dubbelt med kuvert (19:-)

577:-
Paket
till honom

Pocketbok – Ulf Kvensler, Sarek (110:-)
Gosedjur katt (69:-)
Bokmärke (19:-)

198:-
The Chamberlin Experience.
När du gör entré på Steam Hotel och möts av våra 18 meter i takhöjd med industriromantisk stil kan du låta fantasin ta dig till Brooklyn, London eller Berlin. Vårt paket The Chamberlin Experience inkluderar övernattning, för två personer, med frukost, 3-rätters middag i Chamberlin Grill samt entré till Voltage Lounge (18-årsgräns) på ankomstdagen. Ingår: – Övernattning för 2 pers i standard rum. – 3-rätters middag i Chamberlin Grill. – Pool Club Access. – Frukostbuffé Giltigt i 1 år, 18 års gräns. Gäller då för boende alla veckans dagar med undantag för dagar med fullbokat, abonnerat eller nyårsafton.
3290:-
Makeup lektioner.
Bli guidad och få tips med hjälp av våra experter. Vi visar dig produkterna och teknikerna för att lyckas med en enkel makeup där du själv kan få hålla i penslarna om du vill. Du väljer själv vad vi fokuserar på i makeupen. Underbar present att unna sig själv eller ge bort till nära och kära! 30min, från 295kr.
295:-
Lyxig festmakeup.
En lyxig festmakeup läggs efter dina önskemål. Vi guidar dig genom de olika stegen till en komplett partylook. (Applicering av lösögonfransar ingår ej). 50 min, från 550kr.
550:-
Krydd & Vinägrett Love.
285:-
Sparkling love.
379:-
Delikatesskorg Love.
1089:-
Romantiska kassen.
20 röda rosor med geléhjärtan i fin plåtask.
2099:-
Tulpanbuketten Love.
469:-
Röd Heliumballong.
129:-
Romantiska
blomsterboxen.
499:-
Ge bort en alla hjärtans dag present till någon du tycker om med favoriter från Kvarteret Igor.
Det här lilla paketet innehåller Duschskum och bodycreme från Rituals i doften Acitivated charcoal, Lakritschoklad i smaken Strawberries and creme från Lakrits by Bulow (Taste N More) Den nya pocketboken Relik av Denise Mina och ett kort att skriva en hälsning på från Akademibokhandeln – allt inslaget i cellofan.
Det finns bara 1 paket så skynda dig.
608:-
Ge bort en alla hjärtans dag present till någon du tycker om med favoriter från Kvarteret Igor.
Det här lilla paketet innehåller Duschskum och bodyoil från Rituals i populära doften Rituals of Sakura, Lakritschoklad i nya smaken Peach från Lakrits by Bulow (Taste N More) feelgood pocketbok ”alla hjärtans dag” av Beth O’leary och ett kort att skriva en hälsning på från Akademibokhandeln – allt inslaget i cellofan.
Det finns bara 1 paket så skynda dig.
717:-
Kärlekstårtan
alla pratar om.

Hallonmousse, citronkräm,
sockerkaka, marsipan, allergener,
ägg, mjöl, mjölk, mandel.

299:-
Två pers för
samma pris som en.
Erbjudande om par konsultation Invisalign. Halva priset på konsultationen när man kommer 2st
(Ord pris på konsultation 1195kr/pers. Här får du komma två st för samma pris) 10% rabatt på blekning när man bokar som par
1195:-
Till en kär vän
och till någon som
behöver stöd.
Ge en gåva som sprider värme och glädje, en gest så fin och god. Istället för blommor och choklad, låt oss tillsammans göra skillnad. Skänk ett valfritt belopp till Lokala Hjälpen , där omtanke blir handling. Din gåva går till ekonomiskt utsatta, sjuka och ensamma äldre i Västerås.  
Valfritt belopp
Vi tror på ett
Västerås där
ingen är ensam

Hjälp oss att göra det enkelt för västeråsare som lever i ensamhet, att hitta ett socialt sammanhang och en hållbar livssituation!

 

Valfritt belopp