Vinn en oförglömlig hotellvistelse!

Ett hotellrum tar plats på Stora torget

Tisdagen den 16 maj kommer vi på Västerås Citysamverkan tillsammans med Elite Stadshotellet, Mattbolaget och andra cityvänner låta ett hotellrum i tältform resas på Stora torget. Vi kallar det Glamping på cityvis!

Det kommer bli en upplevelse utöver det vanliga där du checkar in i vår utomhusreception och bjuds på något gott att dricka. Sedan kan du slå dig ned i en skön loungemöbel och titta ut över citys härliga gatuliv. Våra restauranger står redo om du känner dig sugen på något. Varför inte läsa en bok eller strosa bland vårt shoppingutbud en stund.

Under kvällen kommer det att dukas upp en trerätters-middag där du och din vän får avnjuta en riktig lyxmåltid. När ni sen känner att det är dags för vila så står sängarna uppbäddade i glampingtältet och ni kan sova skönt och tryggt. Securitas väktare finns på plats under hela natten för er trygghets skull. På morgonen så bjuds ni självklart på hotellfrukost och innan ni checkar ut så får ni varsin riktigt välfylld goodiebag. En och annan överraskning kan ni också räkna med.

För att vara med och tävla ska man svara på frågorna:

  • Vad hette Kvarteret Igor tidigare?
  • Vad skulle du vilja att det hände för spännande aktiviteter på Stora Torget?
  • Vem vill du ta med dig på en Glamping-upplevelse och varför?
  • Tagga även 3 vänner som också borde vara med och tävla.

 

Du behöver ha ett öppet konto och vara ok att ställa upp på intervju och följa oss. Glamping sker från kl 11.00 den 16 maj till kl 11.00 den 17 maj. Håll utkik på Västerås Citys Instagram och Facebook-sida för att vara med och tävla.