Tar emot presentkort

Övriga verksamheter

VL Kundcenter Busspunkten

Vi på VL jobbar varje dag för att våra resenärer ska kunna åka med en lättillgänglig och pålitlig kollektivtrafik. Kollektivtrafik är en viktig funktion i samhället som gör att du kan bo, studera eller arbeta var du vill. VL:s verksamhet är därför finansierad av både biljettintäkter och skattemedel. Ju fler som åker kollektivt, desto bättre är det också för vår miljö.

Region Västmanland ansvarar för kollektivtrafiken
Det är Region Västmanland som ansvarar för utvecklingen av kollektivtrafiken i Västmanlands län. Det är politisk nämnd som fattar besluten kring kollektivtrafiken. Du hittar mer information om nämndens arbete och om utveckling och utbyggnad av kollektivtrafiken i länet på Regionens webbplats.

Kollektivtrafikförvaltningen är en del av Region Västmanland och Svealandstrafiken är ett samägt dotterbolag av Region Västmanland och Region Örebro Län. För att göra det enkelt för kunder och resenärer kallar vi oss helt enkelt VL när vi är tillsammans.

Kollektivtrafikförvaltningen består även av avdelningar för marknad, kommunikation och försäljning, trafikplanering och trafikutveckling samt ekonomi och IT.

Öppettider

Måndag
Stängt
Tisdag
Stängt
Onsdag
Stängt
Torsdag
Stängt
Fredag
Stängt
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt