Tar emot presentkort

Skönhet & hälsa

Made By

Vi som jobbar på Made by har många år på nacken. Några av oss har drivit egna salonger och andra har varit både anställda och hyrstolar. I dag drivs salongen av Denice Özel och Madelen Myhr. Frisörerna hyr in sina företag under salongens gemensamma namn.

Vi är sju tjejer med olika personligheter som har stor kunskap inom hår, trend och skönhet. Vi älskar att skapa och förvandla våra kunder till det bästa. Vi jobbar från kundens kvalité och önskemål och hoppas på att kunna möta upp hans/hennes förväntningar på bästa sett.

ÖPPETTIDER:
Det finns alltid någon på plats vardagar mellan 8.30.00-16.00 men vi kan börja redan kl 7 och sluta kl 18. På helgerna är vi  lediga… Om ni får problem med internetbokningen, vänligen kontakta oss på salongen 021-12 10 00 så hjälper vi givetvis er med bokningen.

Våra hårprodukter:

DAVINES:  Vi har valt att jobba med Davines pga deras stora respekt för miljön och deras kvalitetsprodukter. Produkternas höga kvalite på innehåll har noga utvalda naturliga ingredienser. Davines produkter är förpackade i miljövänliga flaskor som innehåller 25% mindre plast och självklart är de återanvändnings bara för att värna om miljön. Produkternas dofter är milda.

HÅROLOGI är en specialistutbildning för oss frisörer som är intresserade av att få mera kunskap om individualisering av produkt och näringens betydelse för yttre skönhet. För varje människa på denna jord så är håret personligt. Lika speciellt som ditt fingeravtryck. Med hjälp av en hårologs professionella råd och behandlingar så får du inte bara styling och klippning, utan också ett ”hårtest” som skräddarsyr produkter för just ditt hår. I dessa utvalda produkter kan hårologerna droppa i utvalda Exotiska Extrakt så att du får den effekt just du behöver. Just denna exklusiva service är hårologerna ensamma om. Hårologi säljs endast av en Hårolog.

Våra hudvårdsprodukter:

DERMALOGICA: Vi på Made by har valt att samarbeta med Dermalogica som grundades 1986 av Jane och Raymond Wurwand. De startade även The international dermal institute som är världsledande vidareutbildningscenter för hud och kroppsterapeuter. Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade och moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Produkterna har inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller onödigt påkostade förpackningar. De innehåller inga komedogena ingredienser som täpper till huden och ger pormaskar, de är fria från mineraloljor, färgämnen, parfym och SD- alkohol. De aktiva ingredienserna i Dermalogicas produkter är naturliga eteriska oljor och extrakt. Tex Grön lera och citronmeliss verkar renande och lugnande. Riscomplex, mjölksyra, salisylsyra och fruktsyra har en exfolierande effekt på huden. Som Dermalogica terapeut arbetar vi med Facemapping som är en välbeprövad japansk teknik där varje kund har möjlighet att få en noggrann kartläsning av ansiktet. På så vis kan du få råd och tips om produkter som passar just för dig och din hud!

Varför ska man göra salongsbehandlingar?
Huden förändras hela tiden från vecka till vecka, årstid till årstid och under hela ens livstid. Med regelbundna salongsbehandlingar från Dermalogica håller du huden i trim samtidigt som du får expert hjälp för de olika hudproblem som kan uppstå. Salongsbehandlingen ger mer synliga resultat på snabbare tid än vad man kan få med enbart hemmaprodukter. Oftast räcker det med en enda behandling för att få en mjukare,fräschare hud med lyster. För den som vill ha kraftfullare resultat på problemhud rekommenderas en kur. Normalt består en kur av 1-2 behandlingar i veckan under 6-8 veckor.

Öppettider

Måndag
 08:30 – 
16:00
Tisdag
 08:30 – 
16:00
Onsdag
 08:30 – 
16:00
Torsdag
 08:30 – 
16:00
Fredag
 08:30 – 
16:00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt