Övriga verksamheter

Kopparlundens Begravningsbyrå

I en familjär och lugn miljö möter du oss i det historiska Kopparlunden. Där vi tillsammans omsorgsfullt samtalar kring frågor, oavsett om det berör planering av en begravning, eller handlar om juridiska frågor för dig som är mitt i livet.

Du kommer att mötas av kompetent personal med många års erfarenhet. Hos oss kommer du att känna trygghet. Det är ett förtroendefyllt uppdrag som vi tar oss an med stor respekt och ödmjukhet.

Vid dödsfall
För de flesta människor är det svårt att veta hur man ska gå tillväga vid ett dödsfall. För att få hjälp och samla tankarna är kontakten med oss på begravningsbyrån en bra start…

Hedra minnet
De begravningar som har en annons genom oss får ett eget minnesrum på nätet. Där kan man som vän eller anhörig tända ett ljus, skriva något till minne, skänka en minnesgåva eller anmäla er till minnesstund.

Juridik
Kopparlundens Begravningsbyrå är en familjejuridisk byrå. På vårt arbetsbord finns olika juridiska ämnen som samboavtal, bodelning, äktenskapsförord, försäkringar, gåvobrev, framtidsfullmakt, arvskifte, testamente, bouppteckning och dokumentbevakning…

Öppettider

Måndag
Stängt
Tisdag
Stängt
Onsdag
Stängt
Torsdag
Stängt
Fredag
Stängt
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt