Se & göra

Folkparken vid Mälaren

Mälarveckorna i Västerås återupptogs i form av ett antal evenemang på Lögarängen invid gästhamnen, i slutet av sommaren 2021. Folkparken vid Mälaren presenterade fyra evenemang med bland annat Robert Wells, Loreen, Rickard Söderberg, Babben Larsson, Magnus Carlsson, Viktoria Tolstoy, Mikael Rickfors, Mats Ronander, Sandviken Big Band och avslutades med Västerås Sailing Week.

Bröderna Johnsson med företaget Lögarängen AB, fastighetsägare av Mälarkrogen, som tillsammans med Västerås Stad och VLT tog upp stafettpinnen, med att skapa en arena full av glädje och musik, genom ett antal arrangemang i det natursköna området invid Mälaren.

En av arrangörerna, Pär Johnsson på Lögarängen AB säger;
”Vi vill skapa en ny, naturskön och nära arena för konst och kultur, för lokala och nationella arrangörer. En arena på promenadavstånd som kan upplevas av alla Västeråsare, och även ytterligare stärka Västerås som besöksstad. Det här fantastiska gästhamnsområdet är som gjort för evenemang, och vi få det till en given besöksplats för de alltmer talrika båtresenärerna på Mälaren. Låt oss mynta begreppet ”Folkparken vid Mälaren” 

Öppettider

Måndag
Stängt
Tisdag
Stängt
Onsdag
Stängt
Torsdag
Stängt
Fredag
Stängt
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Medlemsansökan

Mellanrubrik?
Mellanrubrik?
Mellanrubrik?