Tar emot presentkort

Hotell

Clarion Collection Hotel Etage

Unna dig en produktiv vistelse med vår hjälp på Clarion Collection Hotel Etage i det vackra Västerås. Vi erbjuder en förstklassig miljö, utmärkta förbindelser och noggrann service för att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa.

Vårt läge i Västerås centrum gör oss till ett utmärkt val för affärs- och fritidsresande. Med gratis måltider och förfriskningar, tillgång till vårt gym och genomgående gratis WiFi, kan vi erbjuda en modern och stilfull upplevelse.

Välkommen till Clarion Collection Hotel Etage, en charmig oas i centrala Västerås. Vi kan stolt erbjuda förstklassig service och utmärkta lokaler, inklusive ett gym, en restaurang och en lobbybar. Våra två konferensrum rymmer upp till 25 deltagare och hotellet ligger en timmes bilväg från Stockholm Arlanda flygplats, 10 minuters bilväg från Västerås flygplats och endast 5 minuters promenadväg från Västerås centralstation.

Vi erbjuder en näringsrik frukostbuffé, gratis eftermiddagsfika och en utsökt kvällsmåltid. Koppla av i vår lobbybar med ett välförtjänt glas vin eller en öl efter en lång arbetsdag.  Stressa av efter arbetsdagen med ett besök i vårt praktiska gym, utrustat med fria vikter, löpband och yogamattor.

Västerås är ett historiskt och pittoreskt resmål, med sina kullerstensgator och blomsterträdgårdar. Värt läge ger dig närhet till händelsernas centrum och stadens huvudattraktioner, som domkyrkan och hamnen. På fritiden kan du upptäcka de vindlande gatorna, fulla av små butiker och kaféer, eller ta en tur till den vackra sjön Mälaren.

Öppettider

Måndag
 00:00 – 
00:00
Tisdag
 00:00 – 
00:00
Onsdag
 00:00 – 
00:00
Torsdag
 00:00 – 
00:00
Fredag
 00:00 – 
00:00
Lördag
 00:00 – 
00:00
Söndag
 00:00 – 
00:00