Veckans vänlige västeråsare

Dela på facebook
Dela på linkedin
Under 10 veckor, med start vecka 41, delar Västerås Citysamverkan ut ett city presentkort på 500 kr till en privatperson som gjort något extra vänligt för sina medmänniskor. Vi kallar det Veckans vänlige västeråsare. Dessutom bjuder Global Living vinnaren på en god lunch.

Veckans vänlige västeråsare utses av ledningsgruppen för Vänliga Västerås och publiceras på Vänliga Västerås Facebook samt på Västerås Citys sociala medier.

Vem tycker du förtjänar en hyllning för sin goda gärning?
Har du en granne, vän eller kollega som gjort något extra vänligt för någon annan? I Vänliga Västerås Facebookgrupp kan du nominera den person som förtjänar att bli Veckans vänlige västeråsare. Posta ett inlägg i gruppen och där du berättar vem du vill nominera med namn och motivering.

Redan nästa vecka kommer första personen att få ta emot presentkort och utmärkelsen. Vi vet att det är många västeråsare som gör gott för andra. Låt oss lyfta dem tillsammans för ett vänligare Västerås.

Här är årets Vardagshjälte!

Juryn och de tre nominerade hjältarna. Från vänster: Helena Ansanius, hotelldirektör Clarion Collection Hotel Etage, Maria…

Jazzfestival på Café Mosaic

30 juni – 2 juli I samband med Cityfestivalen anordnar Café Mosaic en tredagars-festival fullspäckad med…

Västerås vardagshjälte 2022

Från vänster: Sanja Zidar, Frej Odder Norling och Mathilda Hofling. Bilder lånade från VLT. Dags att rösta fram…