Tjejkväll i city – en del av Cityfesten

Äntligen! I två års tid har vi längtat och väntat. Suktat och hoppats. Och nu är det äntligen dags. Årets Tjejkväll är här – en kväll som du sent ska glömma. Tack vare vårt samarbete med stadens fastighetsägare, gallerior, handelshus, alla verksamheter och Västerås stad kommer City att sjuda av liv. I nästan varje gatuhörn, på varje torg och i alla stadens gallerior, kommer någonting spännande att hända. Vårt mål är att det ska finnas något för alla!

Det blir allt från ballongflygning till modevisning, stand up och underhållning i form av både sång och dans. Kom och spela flipper, eller besök den internationella matfestivalen och prova nya smaker. Och inte minst – gå in i alla butiker och andra verksamheter för att fynda bland alla erbjudanden.

Under Tjejkvällen slår vi dessutom till på ett eget event i eventet. Vi kallar det Hela Västmanland stickar och leder eventet, som äger rum på Hantverkargatan, gör Lina Book – västmanlänningen som beskriver sig själv som en riktig textilnörd. Nu har du verkligen chansen att sticka loss tillsammans med andra som också älskar det hantverket.

I samband med sticknings-eventet sänder också poddaren Jennie Thomson live, från sin podcast Sticka och brinn

Klicka på knappen nedan för att läsa mer om Tjejkvällen den 12 maj. Vi ses!