Back to the 90’s

Just nu är 90-talet kanske som allra hetast. Ni har sett det va? I modet framför allt men även i musikvärlden. Därför kändes det som det perfekta temat inför höstens stora shoppingevent. Under årets höstshopping-event satsar vi EXTRA stort med fyra hela shoppingdagar den 29/9-2/10. Det blir erbjudanden hos många butiker och restauranger med bland annat nostalgisk plankstek, pyssel för barn, tipspromenad a la 90-tal, tacoparty, 90-talsbakelser och mycket, mycket mer.

Detta händer under shoppingdagarna
29/9–2/10

Pandora – Eurodisco-drottningen

Lördag 1 oktober uppträder Pandora på O’Learys tillsammans med tre andra artister som tar oss tillbaka till eurodiscots storhetstid. Oavsett om du är 75 år eller 18 år så är detta en fest ni inte vill missa! Så plocka fram din Champion tröja, Fruit Of The Loom-byxorna och dina Buffalos-skor och boka din biljett idag!

Amaryllis

Lucie firar 20 år som blomsterhandlare på Amaryllis och vill fira med alla cityvänner. Det bjuds på mingel, popcorn och dryck i ett blomstrande partytält utanför butiken torsdag 29 september kl 18–20. Här kan du gå tipspromenad med 12-månaders blomsterabonne-
mang som vinst (värde 4 500:-). Kl 19 blir det dansuppvisning och kvällen avslutas med att floristerna visar upp blomstermagi.

Taste N More

Hos Taste N More går de all-in med sprakande 90-talstema och personal i tidsenliga kläder och frisyrer. Alla kunder som handlar bjuds dessutom på en påse poprocks-tryfflar. Välkommen in!

Restaurang Varda

Under hela helgen bjuder Varda på toner och smaker som vi minns från 90-talet. Ät Oxfilé Provencale, drick Tequila Sunrise och dröm dig tillbaka till en tid av neon- färgade hårsnoddar, jazzbyxor och Spice Girls. Kom, det blir kul!

Medlemsansökan

Mellanrubrik?
Mellanrubrik?
Mellanrubrik?