TÄVLA OM VÄSTERÅS CITY PRESENTKORT:

Vad heter tomtens nya ren?

HJÄLP! Tomten behöver barnens hjälp att komma på namnet på sin nya ren. Tomtenissarna har ställt till med bus och gömt bokstäver i Västerås Citys skyltfönster – sju bokstäver som bildar renens namn. Hjälp tomten att hitta alla bokstäver så han kan kalla på renen när det är dags att dela ut alla julklappar!

Västerås Citys bokstavsjakt är en aktivitet för barn upp till 12 år i samarbete med Västerås Stad, Leklust, Wissings Guld m.fl. Tävlingskuponger finns att hämta hos Leklust och Wissings Guld. De barn som hittar alla bokstäver, skriver en motivering vad dom gillar bäst med city och lämnar in tävlingskupongen hos Leklust eller Wissings Guld är med och tävlar om hela 40 st Västerås City presentkort laddade med 250 kr. Vinnarna meddelas per telefon. 

OBS! Förlängd tävlingstid: Du kan gå bokstavsjakten och lämna in tävlingskupong fram till stängning söndagen den 19 december.

Alla bokstäver finns i skyltfönster som syns utifrån så att trängsel undviks i möjligaste mån. Visa hänsyn och håll avstånd till varandra. Vi ses i city!

LEDTRÅD: Bokstäverna gömmer sig på Stora Gatan (gallerian), Hantverkargatan, Smedjegatan x2, Sigmatorget, Vasagatan och  Köpmangatan.

Medlemsansökan

Mellanrubrik?
Mellanrubrik?
Mellanrubrik?